Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A csecsemőmirigy az energia otthona
  2015-02-23 18:52:11, hétfő
 
   
  A csecsemőmirigy felügyeli és rendszerezi a test energiarendszerének energiaáramlását, s azonnali hibajavítást alkalmaz, ha egyensúlyza­vart észlel. Így teremt egyensúlyt és összhangot a testenergiában.
Dr. Diamond azt is leírja, hogy: ,,A csecsemőmirigy a test és elme közötti kapocs, és ez az első szerv, amelyre hatást gyakorol a szellemi magatartás és a stressz!"
Tudjuk, hogy az életünk során megtapasztalt rengeteg dolog ki­szívja energiánkat, s ennek következtében testünk izmai legyengül­nek. Ide tartoznak a nem megfelelő ételek, például a cukor és a ké­miai anyagok. Például egy puha székben, mint amilyen az autó ülése, való üldögélés csökkenti a szellemi éberségünket, mivel az elménket és izmainkat is gyengíti ez a semmittevés. Egyes emberek közelsége ugyancsak leszívhatja az energiánkat. A negatív gondolatok, a túl hangos vagy nem kiegyensúlyozott zene, s egyes színek annyira lecsa­polhatják energiánkat, akárcsak az állandó stressz.
Hogyan keltsük életre a csecsemőmirigyet?

Engedjék meg, hogy elmondjam, miként kelthetik nagyon gyorsan életre a csecsemőmirigyet, s ezzel milyen módon erősíthetik fel le­gyengült izmaikat. Nézzük meg először a 2., 7. és a 8. ábrákon a cse­csemőmirigy mellkasban való elhelyezkedését. Amikor az ujjak he­gyével a csecsemőmirigy feletti részen megütögetjük a mellkast, inge­relni fogjuk a csecsemőmirigyet, s arra késztetjük, hogy gyorsan ener­giát küldjön a test összes izmába.
A csecsemőmirigy működésének gyors helyreállítási módja a száj­padláson, épp a fogak előtt található csecsemőmirigy-masszázspontnak a megnyomása. Nyomjuk meg ezt a pontot a nyelvünk hegyével!
Kineziológiai próba

Egy rövid és egyszerű kineziológiai próbát fogunk alkalmazni a cse­csemőmirigy erejének megállapítására, hogy megtudjuk, mennyire képes erősíteni vagy gyengíteni a test izmait. Segítőtársra lesz szük­ségünk, aki velünk szemben áll, és bal karját kinyújtja egyenesen elő­re. Ezalatt jobb keze nyugodjon ellazulva a test mellett. Most, a part­nerrel szemben állva, helyezzük bal kezünket a vállára, hogy megtá­masszuk testét. Közöljük vele, hogy megpróbáljuk majd egyenesen kinyújtott karját lefelé nyomni, s kérjük meg, próbáljon meg ellenáll­ni a nyomásnak. Jobb kezünket tegyük a bal csuklója fölötti részre, s nyomjuk meg karját lefelé, de csak annyira, hogy ellenőrizhessük iz­mainak erősségét. Ez itt nem az erők harca. Amennyiben azt találjuk, hogy az izom gyenge, kérjük meg társunkat, ütögesse meg mellkasán a csecsemőmirigy masszázspontját, vagy nyomja meg a szájpadláson lévő másik masszázspontot, az előbb leírtak szerint, s újból végezzük el a pró­bát. Az izmoknak ez alkalommal már erősnek kell lenniük.
Amennyiben az izmok erősnek bizonyultak, etessünk társunkkal egy kevés cukrot, kérjük meg, hogy gondoljon valamiféle kellemetlen élethelyzetre, hallgattassunk vele valamilyen kellemetlen zenét, vagy tegyük ki valami más stresszhelyzetnek, mielőtt még újra elvégeznénk a gyakorlatot. Hogyha helyesen végezzük a próbát, akkor minden bi­zonnyal az izmok nagyon gyengék lesznek, s még egy enyhe nyomást sem tudnak majd kivédeni. Gondoljuk csak meg, hogy a testünkben mennyi izom van, amelyik egy ilyen kicsinyke stressz hatására energi­át veszít, és elgyengül. Hát csodálkozunk rajta, milyen sok ember ide­ges és beteges, anélkül hogy tudná viselkedésének, érzéseinek okát?
A pozitív életenergia ellenőrzése

Térjünk most át kellemesebb és pozitív dolgokra, melyek életre keltik a csecsemőmirigyet, s növelni fogják életenergiánkat, ahelyett hogy csökkentenék.
Sokkal több kellemes módszer áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy újra életet leheljünk a csecsemőmirigybe, tanuljunk hát meg néhá­nyat. Elsőként nézzük a természetet.
Dr. Diamond szerint: ,,A nyelv helyes tartása az, amikor a száj­padláson középen elhelyezkedő masszázsponthoz nyomódik. Ebben a helyzetben az egész test folyamatosan felfrissül annak a közvetlen kapcsolatnak köszönhetően, amely a középső reflexpont és a test energiarendszere és az életenergia között van." Emellett minden mo­solygásnál a csecsemőmirigyet ingereljük. A nevetés energiával tölti fel a testet, ezért helyesen tesszük, ha mindig pozitívan szemléljük a dolgokat, s elménket boldog, kellemes gondolatokkal töltjük meg. Érezzük a szeretet rezgő érzését mindenben, ami szép. Üljünk egye­nesen, hallgassunk jó zenét, s csakis jó minőségű, azaz természetes ételeket fogyasszunk. Köszönettel és örömmel gondoljunk minden bennünket körülvevő dologra. Van-e ön számára valamiféle mélyebb jelentése a szeretet, hit, remény és a jóindulat szavaknak? Rendel­keznek-e ezek a szavak energiafeltöltő minőséggel és spirituális tar­talommal?
Hogyan masszírozzuk a csecsemőmirigy más reflexpontjait?

Keressük meg a talpon elhelyezkedő másik csecsemőmirigy-reflex­pontot. Ezt a reflexpontot természetesen a tenyéren is meg fogjuk találni.
A csecsemőmirigyhez tartozó reflexpontokat a fejtetőn is találunk. Nézzük csak meg a 16. ábrát! Bármi, ami a középvonalon helyezke­dik el, igazából segít a csecsemőmirigy ingerlésében.
Remélem, most már sokkal világosabban látják, mennyire fontos szervünk a csecsemőmirigy. A néptáncosok például hosszú és egész­séges életet élnek, mert a csecsemőmirigyüket jó zenével, nevetéssel és a tánc alatti mulatsággal ingerlik. Mindig nevessenek és mosolyog­janak, hogy ezzel is ingereljék a csecsemőmirigyet, s éltető életener­giával árasszák el testüket ahelyett, hogy energiájukat a negatív rez­gés elszívná.
RÉPA PARASZTMEDICINA
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkről   
Címkék: csecsemőmirigybe, csecsemőmirigyet, energiarendszere, rendelkezésünkre, kiegyensúlyozott, energiaáramlását, energiafeltöltő, ellenőrizhessük, megállapítására, masszázspontnak, elhelyezkedését, életenergiánkat, masszázspontját, masszázsponthoz, parasztmedicina, reflexpontokat, helyreállítási, csecsemőmirigy, hallgattassunk, reflexpontjait, viselkedésének, testenergiában, masszázspontot, kineziológiai, természetesen, gondolatokkal, megtapasztalt, következtében, élethelyzetre, elhelyezkedő, hibajavítást, éberségünket, energiájukat, csökkentenék, csodálkozunk, kapcsolatnak, csecsemőmirigy felügyeli, első szerv, szellemi magatartás, életünk során, ké­miai anyagok, puha székben, autó ülése, szellemi éberségünket, negatív gondolatok, állandó stressz, cse­csemőmirigy mellkasban, ujjak he­gyével, csecsemőmirigy feletti, test összes, csecsemőmirigy működésének, fogak előtt, RÉPA PARASZTMEDICINA,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Esti kép  Föld napja április 22  Szép estét  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam Gizike bar...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Idézetek a barátságról  György napra  A fák lelke  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  A Föld napja  Ünnepelj csak  Szent György nap  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A fák lelke  Az embernek a társa: hiányzik.  A boldogság ült a világvégén  Beney Zsuzsa - Álom  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Ébredj  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Ha így haladunk...  A Gömb  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Vannak arcok  Pillangó  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  képre írva  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Volt egy...  Gondolatok az életről és szere...  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 26 
Bejegyzés Címkék
csecsemőmirigy felügyeli, első szerv, szellemi magatartás, életünk során, ké­miai anyagok, puha székben, autó ülése, szellemi éberségünket, negatív gondolatok, állandó stressz, cse­csemőmirigy mellkasban, ujjak he­gyével, csecsemőmirigy feletti, test összes, csecsemőmirigy működésének, fogak előtt, nyelvünk hegyével, cse­csemőmirigy erejének, test izmait, test mellett, part­nerrel szemben, erők harca, izom gyenge, csecsemőmirigy masszázspontját, szájpadláson lévő, előbb leírtak, izmok erősnek, kevés cukrot, izmok nagyon, enyhe nyomást, testünkben mennyi, ilyen kicsinyke, pozitív életenergia, nyelv helyes, száj­padláson középen, egész test, közvetlen kapcsolatnak, középső reflexpont, test energiarendszere, életenergia között, csecsemőmirigyet ingereljük, nevetés energiával, szeretet rezgő, jóindulat szavaknak, szavak energiafeltöltő, talpon elhelyezkedő, reflexpontot természetesen, csecsemőmirigyhez tartozó, középvonalon helyezke­dik, csecsemőmirigy ingerlésében, néptáncosok például, tánc alatti, negatív rez­gés, csecsemőmirigybe, csecsemőmirigyet, energiarendszere, rendelkezésünkre, kiegyensúlyozott, energiaáramlását, energiafeltöltő, ellenőrizhessük, megállapítására, masszázspontnak, elhelyezkedését, életenergiánkat, masszázspontját, masszázsponthoz, parasztmedicina, reflexpontokat, helyreállítási, csecsemőmirigy, hallgattassunk, reflexpontjait, viselkedésének, testenergiában, masszázspontot, kineziológiai, természetesen, gondolatokkal, megtapasztalt, következtében, élethelyzetre, elhelyezkedő, hibajavítást, éberségünket, energiájukat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2329
  • e Hét: 10974
  • e Hónap: 17346
  • e Év: 68137
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.